01/02/2020

FlixBus - novi partner BEST-a Novi Sad

Uvek je pravo vreme za putovanje! 

Udruženje studenata tehnike Evrope (BEST) je internacionalna organizacija i nalazi se u 34 evropske zemlje na 94 univerziteta. Naša potreba za usavršavanjem i unapređenjem kako naših članova, tako i ostalih studenata, često iziskuje potrebu za organizovanjem internacionalnih projekata. Svi studenti koji učestvuju na tim projektima rado koriste priliku da spakuju svoje kofere i obiđu strane zemlje, upoznaju druge kulture i steknu nove prijatelje ili posete one stare. Kako je naša vizija osnaživanje različitosti uvek se trudimo da mladima pružimo priliku za razumevanje različitih kultura i dostizanje internacionalnog načina razmišljanja, a našom misijom, koja je razvoj studenata, trudimo se da im kroz sve naše aktivnosti omogućimo pristup neformalnom načinu obrazovanja i razvoj njihovih veština čiju će primenu mogu pronaćiu svakodnevnom životu. 

Ove godine nam se ukazala prilika za neverovatnu saradnju te nam je veliko zadovoljstvo da vam predstavimo našeg parnera: FlixBus. 

Flixbus je evropski lider u prevozu putnika osnovan u Nemačkoj koji od  2013. pruža alternativan, udoban i zeleni način putovanja širom Evrope koji je dostupan svima. U manje od 6 godina uspostavili su najveću evropsku međunarodnu mrežu autobuskih linija i od ove godine posluju i na teritoriji naše zemlje.  

FlixBus, kao naš saradnik, otvara nove mogućnosti za sve studente koji odluče da otputuju negde, bilo na internacionalni događaj ili radi turizma.

Radujemo se novoj saradnji i mogućnostima koje nas očekuju u budućnosti!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram