24/02/2021

HTEC kao platinasti sponzor AIBG-a

Održavanje AIBG-a 2021 u Novom Sadu, ne bi bilo moguće bez pomoći sponzora. Kompanija HTEC nam je ukazala čast i odlučila da podrži naše takmičenje u vidu platinastog sponzorstva.

HTEC Group je kompanija za pružanje konsultantskih i usluga razvoja tehnologija, sa sedištem u San Francisku, i regionalnim predstavništvima u  Skandinaviji, Holandiji, Velikoj Britaniji i na Balkanu – u Srbiji, Sloveniji i Bosni i Hercegovini. 

Kompanija okuplja vodeće stručnjake iz oblasti tehnologije i dizajna, biznis konsultante i preko 700 inženjera, specijalizovanih za dizajn i razvoj proizvoda, razvoj hardvera i firmwara, Data Science, AI, i skalabilne Cloud platforme kako bi ponudila najnaprednija tehnološka rešenja klijentima kojima je potrebna brza digitalizacija poslovanja, modernizacija legacy sistema i razvoj novih proizvoda i servisa.

„Kao tehnološki inovatori sarađujemo sa renomiranim svetskim organizacijama koje se trenutno nalaze u procesu transformacije svojih poslovanja kako bismo kreirali jedinstvena rešenja bazirana na najnovijim tehnologijama.” Saznajte više na stranici: www.htecgroup.com

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram